Amethist, amazoniet en rozenkwarts: waarom deze 3 edelstenen gebruikt worden bij rouw en verlies.

Dit edelsteensetje is samengesteld uit 3 kristallen. Waarom juist gekozen is voor deze edelstenen kom je hier te weten. Als je over wat meer achtergrondinformatie beschikt, kan het je helpen om gemakkelijker een verbinding te maken met deze edelstenen en de kracht van deze kristallen. De combinatie van deze 3 kristallen maken de werking ervan nog krachtiger dan wanneer je ze apart zou gebruiken.

  • Amethist is een bekende steen. Het heeft een zeer krachtige werking. Door zijn sterke vibratie maakt amethist een verbinding met het spirituele. Het helpt je om verder te kijken dan de aardse werkelijkheid alleen. Zijn kracht ligt er onder meer in om te helpen om het geheel te zien. Amethist kalmeert de geest. Daardoor laat het verdriet, angst en woede los. Amethist kan zeker gebruikt worden wanneer er sprake is van slapeloosheid door een onrustige geest. Je kan deze edelsteen dan bijvoorbeeld onder je kussen leggen wanneer je gaat slapen.
  • Amazoniet is een echte filter. Het zet verdriet en woede om in liefde. Deze steen helpt je om het geheel te zien. Amazoniet kalmeert de zenuwen door blokkades in het zenuwstelsel op te lossen en helpt bij het verwerken van trauma’s omdat hij je helpt om het geheel te zien. Deze edelsteen heeft een positieve invloed op de keel en het hartchakra. Het opent deze chakra’s zodat negatieve energie kan worden omgezet in liefde.
  • Rozenkwarts is misschien wel het belangrijkste kristal voor het hartchakra. Het helpt om je open te stellen voor eeuwige vrede doordat het je helpt om trauma’s te genezen. Rozenkwarts zet negatieve gevoelens om in positieve en helpt je om het mooie te zien. Het helpt bij het verwerken van onderdrukte emoties. Deze edelsteen helpt je om noodzakelijke veranderingen te aanvaarden en eeuwige vrede te ervaren. Rozenkwarts troost en kalmeert de geest.

Het gebruik van dit edelsteensetje helpt je dus om verdriet en rouw een plaats te geven. Je kan deze stenen met je meenemen of op je nachtkastje plaatsen. Hoewel de kristallen een krachtigere werking hebben als je ze alle drie samen gebruikt, is het ook mogelijk dat je op een bepaald moment meer nood hebt aan één van deze stenen. Je kan ze dus ook apart met je meedragen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.