Violette Vuur

Wil je graag zelf je leven helen?

Wil je in staat zijn om zelf karma op te lossen?

Op een eenvoudige en toch krachtige manier?

Lees dan zeker verder! Het volgende is voor iedereen toegankelijk…

Het Violette Vuur, ons gegeven door St. Germain, is één van de zeven kosmische stralen. Het Violette Vuur heeft een heel hoge energiefrequentie, dat toelaat om alles, werkelijk alles, wat ooit minder dan perfect geweest is, te helen. Deze krachtige vorm van healing is voor iedereen toegankelijk. Er is geen enkele ervaring nodig met ander energiewerk.

Tijdens een inwijding wordt de verbinding met deze kosmische energie (weer) hersteld. Zodat jij er altijd en overal toegang toe hebt.

De energetische kracht van het Violette Vuur lost karma op, en alle negatieve gebeurtenissen die (onbewust) invloed op je hebben. Het maakt niet uit hoe lang dit geleden is. Dankzij deze verbinding kan je zelfs gebeurtenissen uit een ander leven helen. Het heeft een groot helend effect op zowel je fysieke, emotionele en energetisch lichaam.

Deze inwijding ontvang je op afstand. Een inwijding op afstand is even krachtig als een één-op-één inwijding. Energie is namelijk niet gebonden aan onze aardse beleving van tijd en ruimte. Op die manier kies je zelf het moment waarop je deze prachtige inwijding wil ontvangen, in je eigen vertrouwde omgeving.

De bijhorende cursus krijg je via mail doorgestuurd. Hierin vind je meer uitleg over wat het Violette Vuur precies is en hoe je het kan toepassen in je dagelijkse leven. Je ontvangt tal van krachtige meditaties, decreten,… Je ontvangt ook een certificaat. Heb je tijdens of na de cursus nog vragen? Dan sta ik graag voor je klaar om al je vragen te beantwoorden.

Deze website gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.