Kundalini-Reiki

Kundalini is een woord uit het Sanskriet en staat voor “opgerold”.

Kundalini-reiki is een krachtige, helende energie die voor iedereen toegankelijk en eenvoudig te gebruiken is. Het is een energie die in ieder van ons aanwezig is. Dankzij de inwijding kan je er op elk gewenst moment gebruik van maken. Een volledige sessie neemt slechts 10 tot 15 minuten in beslag.

Kundalini-reiki 1

Tijdens de eerste inwijding word je voorbereid op het ontwaken van de kundalini-energie. Het energiekanaal van de ruggengraat wordt gezuiverd en geopend. Het hartchakra wordt geactiveerd. En de kanalen van het kruinchakra naar de handpalmen worden geopend. Het reinigt tevens alle chakra’s vanaf het tweede chakra tot de kruin.

Nadat je bent ingewijd in de eerste graad kan je jezelf en anderen behandelen. In tegenstelling tot Usui reiki kan je nu ook al afstandsbehandelingen uitoefenen. Je hebt hiervoor bij kundalini-reiki geen symbolen nodig. Verder kan je plaatsen zuiveren, situaties healen,…

Kundalini-reiki 2

Het energiekanaal is geopend en gezuiverd tijdens de eerste inwijding. Tijdens de tweede inwijding wordt het kundalini-vuur ontstoken en geactiveerd. Dit gebeurt in die mate dat de persoon in kwestie aankan. De kundalini baant zich een weg vanaf de stuit door het energiekanaal. En wordt vrijgelaten via het kruinchakra. Tijdens dit proces worden de solar plexus en het derde oog intens gereinigd.

Na de inwijding in de tweede graad zal de intensiteit van de energiestroom toenemen. Je leert tijdens de tweede graad de kundalini-meditatie. Deze meditatie kan je gebruiken om de kundalini op een moment dat jij het nodig vindt, of tijdens of voor een healingsessie op gang te laten komen.

Kundalini-reiki 3

Tijdens de derde inwijding wordt je energiekanaal nog eens extra geboost. De intensiteit van de behandelingen worden nog sterker en je kan je eigen kundalini krachtig laten stromen.

Je kan nu ook andere mensen inwijden. Je kan dit doen zowel in persona als op afstand.

Je krijgt tijdens deze inwijding een aantal extra inwijdingen. Deze extra inwijdingen zijn krachtig en helpen om te healen op dieper niveau. Deze extra inwijdingen zijn:

-geboorte-trauma reiki

-Locatie reiki

-vorige levens reiki

-DNA reiki

-Kristal reiki

-Diamant reiki

Deze inwijdingen worden op afstand gegeven. Daarom is het aangewezen dat je al een zekere ervaring hebt met energiewerk, zoals bv. reiki 1, hoewel dat geen vereiste is. Inwijdingen op afstand zijn even krachtig als een inwijding bij een master thuis. Je neemt de cursus door op jouw eigen tempo en ontvangt de inwijding in jouw eigen vertrouwde omgeving, op het moment dat jou het beste uitkomt. Je mag me tijdens en na de cursus steeds contacteren om je vragen te stellen en/of je ervaringen te delen.

Voor deze 3 inwijdingen en extra boosters, levenslange toegang tot deze energievorm, inclusief een uitgebreid handboek van 50 pagina’s (dat je ontvangt via mail) met een certificaat, vraag ik een uitwisseling van 75 euro. Je mag me altijd contacteren via mail: info@dagaz-healing.be of via messenger.

Dit is een mooi en waardevol geschenk om jezelf te geven!

Deze website gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.