Over Dagaz-Healing

Wat betekent Dagaz? Deze naam heb ik niet toevallig zomaar gekozen.

Dagaz is één van de 24 tekens uit het runenschrift. Het runenschrift is het oudste schrift dat door de Germanen gebruikt werd en dat bestaat uit 24 tekens. Het werd gebruikt van de 3de tot de16de-17de eeuw. Ook de Vikings maakten er gebruik van.

De runenstenen werden door de oud-Germaanse volkeren gebruikt om de toekomst te voorspellen, door middel van het runenorakel.

Waarom heb ik voor deze naam gekozen?

Op het einde van mijn eerste Reiki-inwijding in 2011 mocht ik van mijn Reiki-master een runesteentje trekken, dit was Dagaz: het was heel treffend.

“Dagaz betekent ‘dag”, een grote verandering die onafwendbaar is, een verandering van 180 graden, na de donkere nacht breekt altijd weer de dag aan en de zon gaat weer schijnen.”

Toen ik dit steentje trok, voelde ik dat ook zo aan. Reiki zou een positieve invloed hebben in mijn leven. Dankzij reiki heb ik de stap gezet om een eigen praktijk te starten. In 2003 ben ik namelijk afgestudeerd als Gezondheidstherapeut. Gaandeweg is mijn focus wat verlegd. Begin 2017 ben ik reiki-master geworden. En sinds eind 2017 geef ik readings. Nu, in juni 2021 komt daar dan ook nog een spirituele webshop bij.

Ik hoop dit ook voor jou te kunnen betekenen: een positieve verandering, nieuwe hoop, nieuwe inzichten, die een positieve wending kunnen geven. Ik hoop een steentje te kunnen bijdragen in het zoekproces naar jezelf.

Liefs, Pascale

Deze website gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.