Ik wilde deze pagina altijd neutraal houden, wat betreft politieke voorkeuren, meningen over allerlei uiteenlopende zaken met respect voor ieders zienswijze op het leven en de wereld,…

Het was de bedoeling om mensen te helpen om het contact met zichzelf te herstellen en te (leren) leven uit hun eigen waarheid om op die manier hun eigen levenspad te bewandelen.

Het aanreiken van de waarheid en de mensen de kans geven om nieuwe dingen te leren en hun kijk op het wereldgebeuren verder te openen, horen daar ook bij.

Ik wil zeker niemand met de vinger wijzen. Het is tenslotte altijd hun bedoeling geweest om via angst te zaaien controle uit te oefenen. De “gewone” mens moest blind gehouden worden.

Ik wil langs deze weg mijn diepste respect en dankbaarheid uiten aan al de “compleetdenkers”, die ondanks alle verwijten en uitsluitingen, toch door blijven gaan.

Het zijn, in mijn ogen, op hun manier ook “lichtwerkers”. Ze willen de mensen helpen om hun ogen te openen en om de waarheid te zien achter alle manipulatie, intimidatie, angstzaaierij,… en om van de wereld een betere plaats te maken voor iedereen.

En, wees maar zeker, ze zijn echt niet blij dat alles wat ze al lang weten, keer op keer weer uitkomt…

Ik nodig hierbij iedereen uit om toch eens te luisteren naar wat ze te vertellen hebben. Tenslotte hebben we in deze tijd ook al een stukje van de geschiedenis om op terug te kijken. Stilaan komen er meer en meer zaken aan het licht.

Het breekt mijn hart als ik zie en hoor wat er allemaal gaande is… Zeker omdat ik zelf twee tienerdochters heb.

En toch… Toch blijf ik, hoe moeilijk ze het ons nog willen maken, vol vertrouwen naar de toekomst kijken… Want bij meer en meer mensen zullen de ogen open gaan…

Voel je vrij om in de opmerkingen mensen, organisaties,… te taggen of artikels en dergelijke te delen…

Op deze manier kunnen we de wereld en de mensen helpen.

Met respect voor diegenen die er nog niet klaar voor zijn, want, laat ons eerlijk zijn, de waarheid is heel erg overweldigend…

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.