Rozenkwarts brengt vertrouwen en opent je hart.

De energiefrequentie van Rozenkwarts maakt verbinding met het hart en het hartchakra. Het helpt vergeving schenken en zorgt daarom voor een gevoel van vrede en rust. Op die manier kan rozenkwarts helpen om moeilijke situaties en gebeurtenissen uit het verleden achter je te laten en je hart en vertrouwen te helen. Rozenkwarts geeft rust omdat het je helpt in te zien dat  liefde helend werkt.

Rozenkwarts is de edelsteen waarbij liefde centraal staat. Zowel liefde voor jezelf, liefde voor de anderen als liefde toelaten in je leven.

Deze edelsteen helpt vertrouwen te scheppen en de moed om je hart open te stellen voor oprechte liefde en waardering die je kant uitkomt. Deze steen helpt vertrouwen te hebben in het leven. De energiefrequentie van rozenkwarts helpt om de juiste mensen aan te trekken, die zich op dezelfde golflengte bevinden als jij. Het helpt je om verbinding te maken met die persoon, en deze te (h)erkennen wanneer je hem/haar ontmoet.

Rozenkwarts kan, in sommige situaties, liefde en vertrouwen herstellen. Het zorgt voor harmonie en empathie. Het helpt je het gezichtspunt van de ander in te zien.

Deze edelsteen helpt je om je hart open te stellen. Daarnaast helpt rozenkwarts je hart te helen en je te troosten wanneer je je gekwetst voelt en wanneer het vertrouwen geschonden is.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.